✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

Anico Ekonomiskt yttrande

Yttranden och information om mäklaren Anico Financial ⭐

¿Är mäklaren Anico Financial (även känd som anicofinancial.net) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är Anico Financial pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är Anico Financial? Anico Financial är ett mäklare av: fondförvaltning och rådgivning.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: inga uppgifter om detta.

✔️ Var är det baserat? Anico Financial bygger på: det nämns att det är baserat i USA, men det är inte reglerat i det landet, så vi tror att det är falsk information.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om reglering, nämner mäklaren Anico Financial att det regleras av CySEC.

Anico Financial webbplats
Anico Financial webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Anico Financial erbjuder. När det gäller Anico Financial noterar vi att den har två olika planer eller kontotyper: Guldpaket och Platinapaket.

🔹 Guldpaket: minsta första insättning på $100, varaktighet 5 dagar, total vinst 12.5%.

🔹 Platinapaket: minsta första insättning på $5.000, varaktighet 5 dagar, total vinst 15%.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: lite information om de produkter det erbjuder, avsnittet FAQ, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Anico ekonomiska funktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: anicofinancial.net

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: anicofinancial.net

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Anico ekonomisk värdering ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus vi vet inte dess verkliga platså andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om Anico Financial vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

☑️ Är Anico Financial säkert? Hur pålitlig är Anico Financial? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om Anico Financial.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av Anico Financial? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Anico Financial - anicofinancial.net»

 1. Augustine svar

  De har inte svarat på meddelanden på fem dagar och jag kan inte ta ut mina pengar, vad kan jag göra?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Augustine, den här mäklaren ringde Anico Financial är en SCAMhar många investerare fördömt Anico Financial för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.
   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.
   Vi rekommenderar att alla drabbade försöker få tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på nätet eller i följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *