✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Eduardo López

 

Altprotrade yttrande

Åsikter och information om Altprotrade-mäklaren

 

¿Det är den riktigt pålitliga Altprotrade (aka altprotrade.com) mäklaren? Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? I det här avsnittet analyserar vi företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa till att informera om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge poäng till företaget enligt deras erfarenhet av det.

Altprotrade-mäklaren är en mäklare av: Cryptocurrency.

Mäklaren nämner vara en del av: nämn inte det.

Altprotrade bygger på: de nämner det inte.

Om vi ​​pratar om reglering, Altprotrade mäklare nämner inte absolut något om att vara reglerad, Altprotrade är en oreglerad mäklare.

Altprotrades webbplats
Altprotrades webbplats

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som Altprotrade erbjuder. När det gäller Altprotrade noterar vi att det har fyra olika planer eller kontotyper: det vanliga kontot, pro-kontot, företagskontot och det ultimata kontot.

Vanligt konto: minsta initiala insättning på $300, omedelbara uttag, varaktighet 7 dagar.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $1.500, omedelbara uttag, varaktighet 14 dagar.

Företagskonto: minsta initiala insättning på $3.000, omedelbara uttag, varaktighet 1 månad.

Ultimate Account: minsta initiala insättning på $10.000, omedelbara uttag, varaktighet 3 månader.

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

Plattformarna som används för att fungera är: en egen plattform.

Nu, ja, vi fortsätter med att analysera de olika resurser och hjälpmedel som företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: några förklaringar av de produkter som Altprotrade erbjuder, en förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, lite levande grafik, inte riktigt mycket mer.

 

Altprotrade-funktioner

 

 

Vill du träffa bästa mäklaren 2021? Ta reda på HÄR

 

Ytterligare information om företaget

 

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

webbplats: altprotrade.com

Klargörande: Investeringsbolaget Altprotrade arbetar i olika länder, så informationen kanske inte gäller ditt land, denna recension riktar sig till Latinamerika och / eller Spanien.

* Bonusar eller kampanjer: Ingen för tillfället

 

 

Altprotrade värdering

Varning: oreglerad mäklare

Med den information vi har hittills, kommentarer och recensioner, utvärderingar och kritik från användare och handlare, vår åsikt är att det ser ut som en mäklare som vi måste vara försiktiga med.

Varför? Det är en oreglerad mäklare, vi kan inte veta var dess huvudkontor ligger eftersom det inte nämner någon information om företaget, vilket gör det väldigt lite transparent. När vi letade efter information och andra recensioner om Altprotrade hittade vi många negativa recensioner.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av altprotrade? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

↓ ↓ ↓ Poäng för handlare och användare

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

2 kommentarer om «Altprotrade – altprotrade.com»

 1. Carlos svar

  De vill att jag ska bli kund, jag är rädd, jag vill inte förlora mina besparingar eller bli lurad. har du information? Tack så mycket!.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Carlos, Altprotrade är en BLUFFÄR, vi har fått många klagomål från investerare, för att inte returnera pengarna bör du aldrig investera i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!De vill förvirra investerare och låtsas vara ett lagligt företag men allt är LÖGNER! Om du berättar för dem om våra artiklar säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller din vinst, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försök att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *