✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Alpha Capital PÅlitligt? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Alpha Capital. Är Alpha Capital-mäklaren (även känd som cfd.capital-alpha.co) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Alpha Capital är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetDenarium Inc. Limited
🌍 AdressIslas Marshall
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ Telefon+442031290676
📧 E-postadress [e-postskyddad],
[e-postskyddad]
🌐 Hemsidacfd.capital-alpha.co
💬 ChatNej
💳 BetalningsmedelInte nämnt
FöretagstypInvesteringar i valuta och CFD på index,
råvaror, aktier, metaller och energi

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+442031290676


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av konton som Alpha Capital erbjuder; De är uppdelade på 3 konton. Här är en tabell med lite mer information.

kontotypMINIMAL UNDERVISNING
Konto Standard-
Konto Gold-
Konto VIP-

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Alpha Capital webbplats
Alpha Capital webbplats

1) Webbplatsens ålder: domänen "cfd.capital-alpha.co" registrerades den 13 januari 2023. Det vill säga att det är en webbplats som inte har någon ålder. 🚩

2) Företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

3) Utöver all denna data nämner företaget att vara belägen på Marshallöarna, en plats som faktiskt är väldigt osäker. 🚩


⭐ Åsikter från Alpha Capital:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att vara beläget på Marshallöarna, ett opålitligt skatteparadis. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "cfd.capital-alpha.co" registrerades den 13 januari 2023. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

Alpha Capital Opinion

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det ligger på Marshallöarna, ett mycket osäkert land. Den nämner inte någon reglering. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Alpha Capital?:


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället har vi ingen uppdatering.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Alpha Capital:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återhämta pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Alpha Capital:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Alpha Capital?

Alpha Capital är ett investeringsbolag inom valuta och CFD:er inom index, råvaror, aktier, metaller och energier.

Är Alpha Capital en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Alpha Capital pålitlig?

Alpha Capital är ett företag som jag anser är OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Alpha Capital?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

16 kommentarer om «ÄR Alpha Capital PÅlitligt? Åsikter»

 1. Maite Fernandez svar

  TACK FÖR ATT DU HJÄLPER MIG ATT ÅTERHÄLLA KAPITALEN, JAG TRODDE JAG INTE KAN VÄLsigna ER OCH TACK…. Jag trodde aldrig att jag skulle få det men jag kommer att få det

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maite, BRA!!!, tack för att du skriver och kommenterar, vi vet att vissa människor tvivlar men vi känner också till många framgångsrika återhämtningar. Om du funderar på att investera igen, fråga oss så kan vi hjälpa dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk och fyll i formuläret: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Om du ska investera, kolla detta först länk

   Grattis.

 2. Miguel bleknar svar

  Den här Fausto Johnson är den största jäveln av alla, han är otrogen mot dig, han ringer dig, han kommunicerar i flera dagar med avsikten att stjäla varenda euro från dig, tack och lov att jag såg honom komma och han kunde inte stjäla mycket från mig men han försökte få upp till 30000 XNUMX från mig € och han åt några kilo skit, bedragare, hans hals skulle slitas ur eller så skulle han och hela hans familj hängas från en tall och nu stämmer du mig , en jävel

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Miguel, betala aldrig något de begär av dig, det är en fälla, ett bedrägeri. Den här mäklaren ringde Alpha Capital är en SCAMhar många investerare fördömt Alpha Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 3. Sami svar

  Hej allihop, Ami, jag har också blivit lurad av Alan Guerrero och Hugo Linares från Alfa Capital. INVESTERA INTE PENGAR PÅ DEM DE ÄR STORA BEDRAGARE.
  OCH DE KOMMER ALDRIG TILLBAKA DINA PENGAR

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sami, betala aldrig något de begär av dig, det är en fälla, ett bedrägeri. Den här mäklaren ringde Alpha Capital är en SCAMhar många investerare fördömt Alpha Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 4. John svar

  Det finns en viss Fausto Johnson med Storbritanniens telefonnummer:
  +44 7442 073291 skickar dig e-postmeddelanden via en falsk kraken-e-postadress och säger att du måste göra 5 operationer på kraken-kontot, som tidigare öppnats, för att få vinsten som genereras med alphacapital...det är sant att du aldrig får något , du blockerar pengarna och ber dig om mer pengar för att få tillbaka dem, och så vidare...

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Juan, betala aldrig något de begär av dig, det är en fälla, ett bedrägeri. Den här mäklaren ringde Alpha Capital är en SCAMhar många investerare fördömt Alpha Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 5. dagmara svar

  Hej,

  Jag heter Daymara, jag är biolog och jag har bott i 8 månader med min lilla dotter i Valparaíso, Chile. Den 14 juni fick jag ett e-postmeddelande och ett samtal från Jimena León, som presenterade sig som chef på Alpha Capital i Barcelona, ​​​​Spanien, och jag överförde beloppet på 200 tusen chilenska pesos till ett konto här i Chile, vilket var motsvarande 250 dollar för att starta investeringsplanen i Alpha Capital. Nästa dag ringde investeringsrådgivaren Hugo Linares mig från London, som övertygade mig allt eftersom dagarna gick att delta i ett PAMM-investeringskonto, för vilket jag överförde summan av 588 tusen chilenska pesos till Alpha Capital genom Buda, så att det var totalt 1000 dollar, vilket var vad jag behövde för att kunna delta i nämnda investering. För detta skrev Hugo Linares och jag på ett kontrakt på 5 arbetsdagar som skulle pågå under hela investeringen. Efter den tiden berättade han för mig att vi hade tjänat $7000 XNUMX för något som hade hänt i El Salvador och de hade delat ut vinsten till dessa investerare. När jag tog ut pengarna från Alpha Capital fick jag flera meddelanden från
  Blockchain-plånbok, som berättade för mig att jag var tvungen att överföra 20% av vinsten, vilket skulle motsvara 1400 1 dollar, för vilket jag överförde beloppet 120 miljon 1.120.000 tusen chilenska pesos (XNUMX XNUMX XNUMX) via Buda för att påstås legalisera de pengarna . Sedan dess har jag inte haft något liv, ingen svarar på mina mejl eller mina WhatsApp-meddelanden. Rådgivaren Hugo Linares har inte kontaktat mig igen och jag befarar att allt har varit en bluff. Vilket för mig skulle vara hemskt eftersom jag är en ensamstående mamma med låg inkomst och jag skulle vilja få tillbaka alla överförda pengar.
  Snälla, jag vädjar till ert samvete och svarar på detta mejl.
  Tack på förhand.
  hälsningar,
  dagmara

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Daymara, betala inte något de begär av dig, det är en fälla, ett bedrägeri. Den här mäklaren ringde Alpha Capital är en SCAMhar många investerare fördömt Alpha Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 6. jorge svar

  Hej, jag skulle vilja veta hur man verifierar att en mäklare är reglerad eller inte, och jag tycker att varje handel är ny eller inte, den skulle ha skyldigheten att vara det, så vi skulle spara många tvivel, tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jorge, egentligen borde du veta vilken reglering mäklaren har eller fråga mäklaren och sedan kolla med tillsynsenheten om de verkligen finns med samma namn eller utger sig för att vara andra med liknande namn, det är inte alltid lätt eftersom bluffmäklare ljuger Många försök att lura potentiella kunder.

   Hälsningar.

 7. jackson alvarez svar

  Jag investerade pengar på alpha-capital.com och mina pengar blockerades, jag är säker på att jag blev lurad, kan jag få tillbaka mina pengar? och hur?

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej jackson, den här mäklaren ringde Alpha Capital är en SCAMhar många investerare fördömt Alpha Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 8. Sergio svar

  Tvivlar inte på att det är en bluff. Var mycket försiktig med dem. Leta efter reglerade mäklare.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Sergio, den här mäklaren ringde Alpha Capital är en SCAMhar många investerare fördömt Alpha Capital för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *