✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Eduardo López

ÄR Allure PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget ska jag analysera Allure ¿Det är mäklaren Allure (även känd som recoveryourcapital.com) riktigt pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag anser att Allure är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 AdressInte nämnt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-mail addressHar inte
🌐 Hemsidarecoveryourcapital.com
💬 ChatJa
Företagstypkapitalåtervinning

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Allure erbjuder inte olika typer av konton eller planer.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

Allures hemsida

När vi analyserar Allure-webbplatsen kan vi se att de erbjuder utbildningsresurser, information om de olika typerna av konton, förklaring om de produkter där kapitalet är investerat, företagets placering och kontaktsätt.

Om det gör mig nervös att de inte nämner något om dess reglering

En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ Allures RECENSION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det Allure är inte pålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har hittat olika negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback om Allure. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du en Allure-kund? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

Uppdatering oktober 2022: är kopplad till mäklaren med ett mycket dåligt rykte, Arv.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Allure:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Allure:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Allure?

Allure är ett kapitalåtervinningsföretag.

Är Allure en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Allure pålitlig?

Allure är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Allure?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos Allure?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet du om Allure är reglerat?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 4.7/5 - (467 röster)

6 kommentarer på “ÄR Allure PÅlitlig? Åsikter"

 1. Alison svar

  https://www. recuperesucapital .com/, detta företag är ett bedrägeri, de som kommunicerar med dig är Daniel Valquiz, Nikole Mendoza och Angela Brown... de lovar att hjälpa dig, de använder falska länkar för att få dig att se att de har fått tillbaka dina pengar, sedan hittar de på ett par saker för att få dig att tro att det är lite komplicerat att få tillbaka dina pengar och att du måste ha tålamod och det är så de håller dig tills de kan få mer pengar från dig och i slutändan... lita inte på dem de är en bluff är det bättre att acceptera ditt misstag och betala konsekvenserna än att fortsätta tro att de funderar på att ge dig något tillbaka

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alison, dessa falska advokater ringde Allure är en BLUFFÄR, har många investerare stämt Allure för efterlikna advokater och allt de gör är att be om pengar och de får ALDRIG NÅGOT,. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna falska advokatbyrå är FAKE, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 2. roman svar

  bedrägeri, DE STÄLLER BARA MER PENGAR ÄN DU REDAN FÖRLORAD, de får dig att tro att två KLICK kommer att få dina pengar mycket snart, att de ljuger och redan har "upptäckt/lokaliserat" och ber dig att göra betalningar via Western Union, det gör de' t existerar och de kallar dig mycket pochas damer insisterande, att du inte lägger på för att vara online förrän du får göra betalningen och det är nästan en virtuell kidnappning, de säger till dig var är du?, att du inte klipper samtalet hela vägen, att om du redan har pengar att sätta in, (till advokaten) som du akut behöver sätta in eftersom kursen förändras, bedrägeribedrägeri.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Roman, dessa falska advokater ringde Allure är en BLUFFÄR, har många investerare stämt Allure för efterlikna advokater och allt de gör är att be om pengar och de får ALDRIG NÅGOT,. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna falska advokatbyrå är FAKE, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

 3. jorge svar

  Allures försök till bluff, på Allure.

  Jag hittade din annons för kapitalåtervinning på webben, kommer inte ihåg var. Jag registrerade mig och de kontaktade mig inom 24 timmar på +1786xxxxxx från Florida.

  Då var all kommunikation, skrifter och skickande av dokument via WhatsApp. De ville aldrig ge mig en e-postadress.

  De fick mig att betala $250 för att påbörja studien av anspråket, en summa som de bara gav mig möjligheten att betala genom Binance med kryptovalutor.

  Efter 10 dagar sa de till mig att ett anspråk var möjligt och de presenterade en rapport för mig där jag kunde göra anspråk på 300 % av den initiala investeringen, med otroliga förklaringar.

  Sedan ville de att jag skulle betala 9,89 % av den totala summan som skulle krävas enligt IRS-dokumentet, som de presenterade för mig, och vad jag kunde se verkade det falskt.

  De ville att Binance skulle betala detta belopp också och jag vägrade förstå att det de ville var att lura mig och jag avslutade förhållandet.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Jorge, dessa falska advokater ringde Allure är en BLUFFÄR, har många investerare stämt Allure för efterlikna advokater och allt de gör är att be om pengar och de får ALDRIG NÅGOT,. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna falska advokatbyrå är FAKE, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *