✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

 

All yttrande över finansiell handel

⭐ Yttranden och information om mäklaren All Financial Trading ⭐

¿Är mäklaren All Financial Trading (aka allfinancialtrading.com) verkligen pålitlig? ✅ Är det säkert för dig att investera dina pengar hos det här företaget? ❎ Är all finansiell handel pålitlig? ❎ I detta avsnitt kommer vi att analysera företaget och dess rykte som sådant på internet.

Vill du ge oss en hand och hjälpa oss med information om detta företag? Vi uppmanar alla som har erfarenhet av detta företag, att lämna en kommentar med sin erfarenhet och att ge företaget en poäng enligt deras erfarenhet av det. ▶ ️ Låt oss börja med analysen:

✔️ Vad är all finansiell handel? All finansiell handel är en mäklare av: Cryptocurrency.

✔️ Mäklaren nämner vara en del av: UAB BENSELA.

✔️ Var är det baserat? All finansiell handel är baserad i: Litauen.

✔️Är det en reglerad mäklare? Om vi ​​pratar om regleringmäklaren All Financial Trading nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

Alla webbplatser för finansiell handel
Alla webbplatser för finansiell handel

 

Vi kommer att fortsätta analysera olika typer av konton som all finansiell handel erbjuder. När det gäller all finansiell handel noterar vi att den har 5 olika typer av konton: Basic Account, Progressive Account, Institutional Account, Managed Account och High Net Worth Account.

🔹 Grundläggande konto: Minsta 500 $ initial insättning, tillgång till e-böcker, Financial Trading Academy.

🔹 Progressivt konto: $ 2.500 minsta initiala insättning, tillgång till e-böcker, Financial Trading Academy, kontoansvarig, dagliga nyheter.

🔹 Institutionellt konto: $ 5.000 minsta insättning, personlig utbildning, kontoansvarig, dagliga nyheter, utredningar, portföljbyggande.

🔹 Hanterat konto- Minsta initiala insättning på 10.000 XNUMX USD, kapitalförvaltare, dagliga nyheter, fördjupad forskning, analytikersessioner, automatiserade strategier, avancerad teknik.

Account Konto med hög nettovärde: minsta initiala insättning på $ 50.000 XNUMX, VIP-tjänst, tillgång till sparkontot.

 

 

kräva pengar med minåterbetalning

 

Ger din mäklare dig problem?

Lämna en kommentar på vår webbplats som förklarar dina svårigheter så försöker vi hjälpa dig.

 

🔸 Plattformen som används för att arbeta är: egen plattform.

🔸 Nu, ja, vi kommer att analysera olika resurser och hjälpmedel att företaget tillhandahåller handlare på sin webbplats: live-diagram, lite information om de produkter det erbjuder, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

✳️ Alla finansiella handelsfunktioner ✳️

 

Vad vi gillar mest

Vad vi gillar minst

 

☑️ Ytterligare information om företaget ☑️

 

🔸 Telefonnummer: har inte

🔸 E-post: [e-postskyddad]

🔸 webbplats: allfinancialtrading.com

🔸 Bonusar, kampanjer, erbjudanden: Ingen för tillfället

🔸 Klargörande: Om du tycker att vår recension inte är korrekt, eller om du har en annan åsikt om detta företag, uppmanar vi dig att lämna en kommentar i detta avsnitt - betyg med din åsikt.

 

 

 

⭐ Värdering av all finansiell handel ⭐

Varning: oreglerad mäklare

☑️ Med den information vi har hittills, kommentarer, utvärderingar och kritik från användare och handlare, ⚠️ vår åsikt är att det verkar som en mäklare som vi måste vara försiktiga med ⚠️. Vi rekommenderar det inte.

☑️ Varför? Är en mäklare ingen reglering plus ligger i ett mycket farligt land för dessa aktiviteter (Litauen)å andra sidan när man letar efter information och andra utvärderingar om All finansiell handel vi hittade många negativa recensioner och klagomål, övergripande negativ feedback.

Update Uppdatering juni 2021: CONSOB, italiensk finansregulator, har rapporterat All Financial Trading för bedräglig verksamhet.

???? Länk till varningen ???? på den officiella CONSOB-webbplatsen.

☑️ Är all finansiell handel säker? Hur pålitlig är all finansiell handel? ❎ Vi anser att det är ett osäkert, opålitligt företag och vi rekommenderar det inte. ❎ Varför? Av de skäl som nämns ovan. Här kan du läsa kommentarer om All Financial Trading.

Känner du det här företaget? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Har du opererat med henne? Lämna en kommentar med din erfarenhet.

 

Är du en del av All finansiell handel? Är du en företrädare eller arbetare för företaget? Skriv till oss på >> denna form <<

 

👇 Användar- och handlarpoäng 👇

 

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

4 kommentarer om «All finansiell handel - allfinancialtrading.com»

 1. Peter svar

  Hej god morgon, de ringde mig för att erbjuda att investera pengar och
  I slutet bländade de mig, jag gjorde dem med ett € 300-kort nästa dag de ringde mig och de lärde mig hur man använder det och det ser ut som att du tjänar pengar snabbt, så flickan ringde mig och lyckades övertyga mig om att sätta i lite mer (500 €). Och en vecka senare erbjöd han mig ett stort projekt i
  Att jag var säker på 40% av inkomsten på ett år (det var 25000 22000 euro och jag tjänade XNUMX XNUMX)
  Eftersom jag tyckte det var konstigt avvisade jag det och utan att säga någonting ringde jag banken och annullerade avgifterna på kortet och sa att det var ett bedrägeri och idag returnerade de bara mina 800 euro. Tur.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Pedro, mycket bra gjort !!!.

   Hälsningar.

 2. Valentine svar

  På något sätt kan jag få tillbaka pengarna? Tack

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Valen, den här mäklaren ringde All finansiell handel är en SCAM, har många investerare sagt upp all finansiell handel för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i a Icke-reglerad mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter inte finns, de ber om det för att stjäla mer pengar.

   Vi rekommenderar att alla drabbade drar tillbaka pengarna genom företag som är specialiserade på denna typ av förvaltning från CHAT som vi har på webben eller på följande länk:Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *