✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR AliPro PÅlitlig? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera AliPro. Är AliPro-plattformen (med webbplatsen alipro.uno eller alipro.digital) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att AliPro är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ FÖRETAGETS DATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetDe nämner inte företagets namn,
men det är Facundo Gloriosos egendom
🌍 AdressCalle 24 N° 991, Balcarce, Argentina
📄 registreringInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidoralipro.uno, alipro.digital
💬 ChatNej
💳 BetalningsmedelInte nämnt
Företagstypekonomisk utbildningsakademi

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av vilka typer av medlemskap som AliPro erbjuder; De är indelade i 3 planer eller kontotyper. Här är en tabell med lite mer information om priserna per typ av plan.

TYP AV PLANERmedlemsavgifter
Grundläggande konto$5,999
Elite-konto$7,499
Pro-konto$11,999

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Alipro hemsida

1) Ålder på deras webbplatser: domänen "alipro.uno" registrerades den 7 januari 2023, medan "alipro.digital" är daterad den 31 januari samma år. Båda platserna är mycket gamla. 🚩

2) Webbplatsen nämner inte vad företaget heter, bara dess ägare. Vi märker en viss brist på transparens i detta. 🚩

3) Utöver alla dessa uppgifter nämner företaget inte vilken typ av utbildning eller erfarenhet de som håller kurserna har, vilket innebär litet förtroende för deras kvalitet. 🚩


⭐ AliPro Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att deras webbdomäner är från januari 2023. Det är väldigt färskt och visar hur lite erfarenhet de har.

2) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

3) Företaget nämner att du kommer att kunna generera "obegränsad vinst direkt till din plånbok", vilket låter för bra och överdrivet. Därför är det mycket troligt att det är falskt.

4) Företaget nämner sidans ägare och deras personuppgifter, men lämnar ingen information om dess juridiska namn. Detta är ett tecken på dålig transparens.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: de har väldigt lite tjänsteår och erfarenhet, samt ett dåligt rykte. Det saknas också information. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


📺 VIDEORECENSION AV AliPro:


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM AliPro?:

Bristen på väsentlig information om företaget bakom AliPro skapar en grad av otydlighet som väcker misstro. Transparens om identiteten och erfarenheten hos den enhet som ansvarar för kurserna är väsentlig för att utvärdera kvaliteten och trovärdigheten hos den finansiella utbildning som erbjuds. Frånvaron av denna information väcker frågor om AliPros legitimitet och integritet.

Dessutom väcker påståendet om "obegränsade intäkter" som AliPro nämner röda flaggor inom finansiell utbildning. Löften om obegränsad vinst är ofta orealistiska och används ofta som vilseledande marknadsföringstaktik. AliPros korta historia och erfarenhet som finansiell kursleverantör kan också påverka uppfattningen om dess tillförlitlighet och förmåga att erbjuda kvalitetsutbildning. Intressenter bör närma sig dessa påståenden med försiktighet och överväga alternativ med starkare meriter inom finansutbildningsbranschen.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

Oktober 2023: Enligt meddelanden från kunder skulle Gonzalo Sposetti (förmodligen från Argentina) vara kopplad till marknadsföringen av plattformen ALIPRO.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN AliPro:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA AliPro:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är AliPro?

AliPro är en finansiell utbildningsplattform och akademi.

Är AliPro en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är AliPro pålitlig?

AliPro är ett företag som jag anser vara OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från AliPro?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (344 röster)

40 kommentarer om «ÄR AliPro PÅlitlig? Åsikter»

 1. no lo digo porque quiere venganza svar

  @martekfer HIJO DE PUTA

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola, nos puedes explicar como sucedió todo, los detalles sirven para evitar estafas a otras posibles victimas.

   Tack.

 2. Nacho svar

  Hej, hur mår du, ett nöje, tack så mycket för recensionen. Jag är från Uruguay och de lurade mig på 115 dollar som jag investerade med mitt uruguayanska kreditkort. Hälsningar, många framgångar

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Nacho, med ditt skrivande hjälper du många att inse vad som händer när man investerar med dessa bluffföretag eller mäklare, din hjälp är väldigt viktig så att andra inser det och inte går i fällan.

   Tack.

 3. Alejandra svar

  Det är en Alipro-bluff, de målar om det och de som har resultat är alltid desamma, de säljer dig ren rök.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Alejandra, de säljer saker som inte har något värde, allt är av dålig kvalitet och det de gör är att lura folk att köpa deras medlemskap och sälja produkter men de kommer aldrig att ge tillbaka pengarna du investerat och du kommer aldrig att kunna göra en vinst. AliPro är en BLUFFÄR, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare eller ett företag som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 4. Montserrat pastor svar

  Jag kunde få tillbaka mina pengar! Tack så mycket!!!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Montserrat, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid beredda att hjälpa dig.
   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *