✔️ Information granskad och uppdaterad i maj 2024 av Eduardo López

ÄR Aiternativ PÅLITLIG? Åsikter

I detta inlägg kommer jag att analysera Aiternativ. ¿Es Är Aiternativs plattform för finansiell rådgivning och fondförvaltning (med webbplatsen aiternativ.com) verkligen tillförlitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att Aiternativ är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetAiternativ Ltd
🌍 AdressNämner att de finns i Schweiz, Cypern och Portugal
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaDet nämns att det är reglerat i PolyReg (Schweiz) men det tros vara falskt
☎️ Telefon+41445514765, +357 25262172, +351 211221875
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaaiternativ.com
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
Företagstypfondförvaltning och finansiell rådgivningsplattform

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

+41445514765, +357 25262172, +351 211221875


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Aiternativ erbjuder inte olika typer av konton.


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Aiternativ hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen "aiternativ.com" registrerades den 20 december 2021. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Aiternativ Ltd" i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Företaget nämner att det är reglerat i Schweiz, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ Aiternativ Åsikt:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Schweiz, Cypern och Portugal, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner att vara reglerad av en tillsynsmyndighet som Schweiz.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "aiternativ.com" registrerades den 20 december 2021. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget nämner att generera 20% genomsnittlig lönsamhet per år, vilket är så bra och överdrivet att jag tror att det är falskt.

6) Företaget har rapporterats av följande finanstillsynsmyndigheter: finma, schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

"För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: det nämns felaktigt att regleras i Schweiz. Han nämner att han tillhör ett företag Aiternativ Ltd som uppenbarligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD TYCKER MAN OM ETT FÖRETAG SOM Aiternativ?:

Alternativ är en plattform som initialt kan generera förtroende, men vid vidare analys uppstår många farhågor om dess tillförlitlighet. Även om den påstår sig ha en närvaro i Schweiz, Cypern och Portugal, tyder forskning på att denna information kan vara vilseledande eller till och med falsk. En särskilt oroande aspekt är påståendet att regleras i Schweiz, eftersom det efter en omfattande sökning inte hittades några bevis som stöder detta påstående.

Dessutom väcks allvarliga farhågor om insynen och lagligheten hos Alternativ, eftersom det har varit föremål för klagomål från den schweiziska finanstillsynsmyndigheten FINMA (Swiss Financial Market Supervisory Authority) på grund av påstådda bedrägliga aktiviteter. Detta faktum väcker viktiga frågor om plattformens integritet och etik.

Otydligheten om dess faktiska placering och avsaknaden av konkreta bevis för dess reglering väcker allvarliga frågor om legitimiteten för Alternativ som ett säkert alternativ för användarna. Det är avgörande att potentiella investerare och användare utövar yttersta försiktighet när de överväger all interaktion med denna plattform, med hänsyn till regulatoriska varningar och klagomål kring den.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering december 2023: la finma, den schweiziska tillsynsmyndigheten för finansmarknaden, har fördömt Aiternativ.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Aiternativ:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA Aiternativ:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Aiternativ?

Aiternativ är en plattform för fondförvaltning och finansiell rådgivning som använder ett automatiserat investeringssystem.

Är Aiternativ en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Aiternativ pålitlig?

Aiternativ är ett företag som jag anser INTE PÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Aiternativ?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (347 röster)

2 kommentarer om «ÄR Aiternativ PÅLITLIG? Åsikter»

 1. Elijah svar

  Det här företaget är en bluff. De bryr sig inte om allt, de vill bara råna dig och de ger dig inte dina pengar tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Elías, Aiternativ är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *