Kryptovaluta AirDrop

✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

Även om ordet AirDrop är lätt att relatera till leveranslanseringar i ett videospel eller Apples funktion (dess Bluetooth) används detta koncept också i stor utsträckning i kryptovalutor. Ja, det finns något som heter AirDrop inom kryptovalutorna som håller på att födas.

I själva verket kan detta vara ett koncept fullt av fördelar och fördelar för användare och investerare. Så att du vet 100% vad det handlar om och hur du kan få fler fördelar av användningen, har vi förberett den här guiden där vi berättar allt du behöver veta om AirDrop i kryptovalutor.

Vet dess definition

Det första du bör veta är att definitionen av AirDrop är mer bildlig, eftersom det handlar om att ta emot kryptovaluta-tokens gratis och utan en investering. Som en allmän regel inträffar AirDrop med kryptovalutor som är nya eller precis på väg att lanseras.

Denna typ av "leverans" används som ett alternativ till ICO med den skillnaden att AirDrop inte försöker samla in pengar eller samlingar. Snarare är det en belöning, en gåva eller ett incitament för användare som Uber-bonusar för din första resa.

OwHur fungerar kryptovalutan AirDrop?

Driften beror mycket på kryptovalutan i fråga, eftersom dessa generellt ges som en belöning. Till exempel, om du som användare utför vissa åtgärder, uppgifter eller utmaningar kan du få en AirDrop med Token som senare blir kryptovalutor gratis.

Vi kan också hitta andra metoder där AirDrop genereras från din förmåga att bjuda in fler människor att använda token, till exempel i en affiliate-länk. I allmänhet beror metoden för att erhålla denna typ av kryptovaluta mycket på själva projektet, även om ingen innebär att betala för det.

airdrop

✨ Vilka är dina mål?

  • Få användare: Det första målet, eller den mest AirDrop-jakten Det är att vinna användare eftersom ju fler människor använder kryptovalutan, desto mer värde och relevans förvärvar den. Det är därför utvecklare tenderar att satsa på strategier som anslutna.
  • Skapa reklam: En annan av de användningsområden som vi kan hitta för AirDrop, och som går hand i hand med den tidigare, är att skapa publicitet för valutan. Detta gör att marknaden vänder sig till dig och hjälper till att kommunicera vad du gör bra och vad du erbjuder.
  • Öka dess användning: De flesta kryptovalutor som inte startar en ICO tenderar att ha ett annat tillvägagångssätt som utmärker sig för att fokusera mer på användning än på insamling. För dem är det viktigaste att öka användningen av deras token så att de vanligtvis ger bort det för att få det.
  • Förlansering: Slutligen kan vi hitta att ett mål för denna typ av strategi är att göra lanseringen av en kryptovaluta mer framgångsrik. Varför? Eftersom du redan skapar en användarbas med höga förväntningar genom att leverera en token genom denna modalitet.

✨AirDrop-typer

  • rekord: Denna typ av AirDrop är den enklaste av alla och bygger på att få poletter genom att bara registrera sig på väntelistan. I allmänhet genereras token som du kan byta mot kryptovalutan efter din registrering när den offentliggörs.
  • Plånbok: Här är villkoret att du har en plånbok där du kan få kryptovalutorna som i sin tur måste vara kompatibla med dem. Till exempel, om token är baserat på Ethereum, behöver du en plånbok som är kompatibel med Ethereum blockchain.
  • Ögonblicksbild: Känd som SnapShot, detta är en analys av din plånbok utförd av emittenten för att avgöra hur många token du kan få. De flesta SnapShots kräver att du har vissa kryptovalutor i en viss mängd för att kunna leverera Token. Kraven, även om de är lite mer komplexa, är inte så svåra att uppfylla.
  • BitcoinTalk: Det stämmer, det finns Token som levereras bara för att utföra vissa uppgifter är ett av de viktigaste forumen om kryptovalutor, Bitcoin Talk. I vanliga fall, Denna typ av AirDrop placerar uppgifter som att publicera i forumet, kommentera bland annat för att tjäna Token.
  • Gemenskap: I likhet med föregående punkt är denna typ av AirDrop baserad på att utföra vissa åtgärder på ett gemenskaps sätt, till exempel publicering i andra forum eller på sociala nätverk. Utformningen av denna typ av strategi är huvudsakligen utformad för att skapa publicitet för kryptovalutan.
  • Andra: Här kan ett stort antal åtgärder klassificeras mer för att kunna erhålla Token. Det finns till exempel AirDrop som ger dig tokens för att ladda ner en applikation eller registrera ett konto på en plattform. I allmänhet är dessa mycket olika, även om du alltid måste se till att det inte är ett lur.

✨ Hur vet jag när det kommer att finnas en AirDrop?

detta Det beror mycket på plattformen, eftersom de flesta tenderar att posta i forum eller göra kampanjer för att locka uppmärksamhet och andra inte. Det är bäst att hålla koll på nyhetssajter och internetforum som pratar om detta ämne eller kryptovalutor i allmänhet.

Vi kan också hitta några webbsidor som är ansvariga för att göra all denna typ av information tillgänglig för oss. Så allt beror på att du följer kryptovalutans AirDrop-värld som kan vara tillgänglig för alla så länge du är vaksam.

airdrop

✨ Tips för att använda den

Om du funderar på att dra nytta av en AirDrop, bör du veta att dessa lanseringsmetoder också medför viss risk. Även om de inte kan stjäla dina pengar här, finns det möjlighet att stjäla din tid genom att göra vissa åtgärder som i slutändan blir obetalda.

Ja, det finns AirDrop där de bara bedrar dig, använder dig och till slut ger de dig ingenting, så det är mycket viktigt att se till att belöningen är säker. Bortom, Det finns inga andra risker värda att nämna, så vi rekommenderar att du kontrollerar att denna belöningsstrategi är tillförlitlig.

Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *