✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR accurewealthtrade.com PÅlitlig? Åsikter

I det här inlägget ska jag titta på accurewealthtrade.com.Är mäklaren accuratewealthtrade.com (även känd som accuratewealthtrade.com, accuratewealthtrade.net) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tror att accurewealthtrade.com är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OPÅlitligt. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetInte nämnt
🌍 Adressnämner att vara belägen i Storbritannien men vi tror att detta är falskt
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad]
🌐 Hemsidaaccurewealthtrade.com, accurewealthtrade.net
💬 ChatJa
FöretagstypCFD: er och kryptovalutor

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Har inte


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en kort analys av kontotyperna som accurewealthtrade.com erbjuder; De är indelade i 4 konton: The Basic, Edge, Silver och Profit. Här är en tabell med lite mer information om minsta insättningar per kontotyp.

kontotypMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande konto$200
Edge-konto$1.000
Silverkonto$5.000
vinstkonto$10.000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan kan du se företagets hemsida:

www.acurewealthtrade.com webbplats

När vi analyserar webbplatsen accuratewealthtrade.com kan vi märka att de erbjuder utbildningsresurser, information om olika typer av konton, förklaringar om produkterna där kapitalet är investerat, företagets placering och kontaktsätt.

Om det gör mig nervös att de inte nämner något om dess reglering

En annan ogynnsam punkt är platsen: de nämner inte var de finns, var mycket försiktig!


⭐ accurewealthtrade.com RECENSION:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner inte var det finns

2) Det är ett oreglerat företag

3) Företaget har ingen anciennitet, det är ett företag utan meritlista

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag, det har många poänger emot sig, jag rekommenderar det inte. Allt som ses tyder på det accurewealthtrade.com är inte pålitlig och det är ett väldigt osäkert företag.”


💬 ANVÄNDARRECENSIONER:

Jag har stött på ett antal negativa recensioner, påståenden, klagomål och negativ feedback på accuratewealthtrade.com. Jag tycker ärligt talat att de är ett väldigt osäkert alternativ. Utöver detta kan du hitta fler kommentarer och åsikter från användare och kunder i företaget i slutet av denna recension.

Är du kund hos accurewealthtrade.com? Har du något att berätta om dem? Jag uppmanar dig att lämna din åsikt också!


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering mars 2024: CNMV, National Securities Market Commission, har fördömt accurewealthtrade.com


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN accurewealthtrade.com:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återfå dina pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA ACCUREWEALTHTRADE.COM:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är accurewealthtrade.com?

accuratewealthtrade.com är ett CFD- och kryptovalutaföretag.

Är accurewealthtrade.com en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är accurewealthtrade.com pålitlig?

accurewealthtrade.com är ett företag som jag anser vara OPÅlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från accurewealthtrade.com?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Hur stänger jag mitt konto hos accurewealthtrade.com?

Om du vill stänga ditt konto skriv ett e-postmeddelande och begär det till företagets supportmejl.

Hur vet jag om accuratewealthtrade.com är reglerad?

Det är ett oreglerat företag, var försiktig.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.

Har du några andra tvivel eller frågor?

Lämna mig en kommentar om den här recensionen, om du scrollar ner, i slutet av recensionen hittar du kommentarsektionen. Lämna en kommentar till mig med din fråga så svarar vi dig så snart som möjligt.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (383 röster)

4 kommentarer om «ÄR accurewealthtrade.com PÅlitlig? Åsikter»

 1. Alexander svar

  accuratewealthtrade .com eller accuratewealthtrade .net eller ap.accurewealthtrade .net är samma företag som utger sig för att vara en investerare i Storbritannien och de är inget annat än förklädda bedragare. Den har ett buggigt gränssnitt och dålig bildkvalitet. Du öppnar ett konto med en e-post och ett lösenord. På vänster sida finns en sektion för Dashboard, Insättning, Uttag, Hänvisningar, Transaktioner, Kundsupport, Plånbok, KYC, Planer. För att ta ut pengar är det obligatoriskt att ha KYC-godkänd, med ditt ID-kort, förarkort. KYC-området fungerar inte, så du måste skicka din data via chatten. Chatten tar tid att svara, så det krävs mycket tålamod... de hävdar att de är väldigt upptagna... det är där ursäkterna börjar. OM du ska ta ut kan du inte ta ut ditt kapital, bara din inkomst (och det tvivlar jag till och med på). Uttag tar 24 timmar, i bästa fall och om du har tur godkänner operatören ditt uttag... ja, som du hör är dina pengar övervakade, det är inte ett automatiskt uttag på 5 eller 10 minuter. De ifrågasätter dig varför och varför du tar ut dina pengar... i slutändan påstår de att det är ett fel och pengarna återbetalas till ditt konto, de tar inte ut dem. Du frågar efter chatten och de svarar dig inte. Du har förlorat dina pengar! Du skriver till dem, de svarar dig inte. De har planer på att multiplicera pengarna, 2 % var 5:e dag för belopp som är mindre än $1000. Glöm det, varken ditt kapital eller din inkomst kommer att synas igen. När du sätter in med dem, hejdå pengar! VAR INTE ETT ANNAT OFFER, DE KOMMER ATT LADRA DIG.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hola Alejandro, accurewealthtrade.com är en BLUFFÄR, har vi fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

 2. Luna svar

  Det här företaget är bedrägligt. Jag vet själv, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Luna, accurewealthtrade .com är en bluff, vi har fått många klagomål från investerare, för inte lämna tillbaka pengarnabör aldrig investeras i en mäklare som inte har REGULERING.

   De skapar många positiva kommentarer om sig själva som är LÖGNER!, de vill förvirra investerare och framstå som ett lagligt företag men allt är lögn! Om du berättar om våra artiklar så säger de att vi är en del av tävlingen och det är också en lögn!(Vi är dedikerade till att granska mäklare).

   När du vill ta ut ditt kapital eller dina förmåner, om de kommer med ursäkter och säger åt dig att betala provision eller annan typ av lösen, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, dessa provisioner är inte verkligaDe försöker ta mer pengar från dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *