✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR Abey-o Life PÅlitligt? Åsikter

I det här inlägget ska jag recensera Abey-o Life. Är mäklare för index, metaller, kryptovalutor, råvaror och aktier Abey-o Life (med abeyolife.pro webbplats) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag ska förklara för dig varför jag tycker att Abey-o Life är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
Företagstypindex, metaller, kryptovalutor, råvaror och aktiemäklare
🏛 företagetSSL
🕑 Webbplatsens ålderDitt registreringsdatum var: 8 maj 2024 (mycket nyligen)
📄 AnmälanInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaNämner att de är felaktigt reglerade på Cypern
🌍 AdressTyskland
🌐 Hemsidaabeyolife.pro
📧 E-postadress [e-postskyddad]
☎️ TelefonHar inte
💬 ChatNej
💳 BetalningsmetoderInte nämnt

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer/konton som Abey-o Life erbjuder; De är uppdelade i 3 planer/konton. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan/konto.

TYP AV planer/kontonMINIMAL UNDERVISNING
Grundläggande $ 1 000
Standard$ 25 000
Exklusiv$ 50 000


🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

Abey-o Life hemsida
 • Webbplatsens ålder: domänen ”abeyolife.pro” registrerades den 8 maj 2024. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "SSL” i företagets register. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Bolaget nämner att regleras i Cypern, men jag tror att denna information är falsk. De försöker framstå som ett reglerat företag. 🚩

⭐ Åsikter om Abey-o Life:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget nämner att de ligger i Tyskland, men jag tror att de försöker vilseleda om sin plats. Jag rekommenderar extrem försiktighet.

2) Företaget nämner att det är reglerat på Cypern men det verkar vara falskt, vi tror att det utger sig som ett reglerat företag.

3) Jag tror att företaget har väldigt lite anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen "abeyolife.pro" registrerades den 8 maj 2024. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

”För att vara ärlig, skulle jag inte överväga att investera i ett sådant företag på grund av dess bristande reglering. Dessutom nämner det att vara associerad med en enhet som heter VQinvest company, vilket verkar vara tveksamt. Uppriktigt sagt känner jag mig inte bekväm med att rekommendera ett företag med dessa egenskaper.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM Abey-o Life?:

Abey-o Life tar upp flera viktiga varningar som potentiella investerare bör tänka på. Trots att de hävdar att de befinner sig i Tyskland, finns det en stark misstanke om att företaget försöker lura om sin verkliga plats, vilket understryker behovet av extrem försiktighet. Dessutom, även om det hävdar att det är reglerat på Cypern, finns det tvivel om äktheten av detta påstående, vilket ger upphov till farhågor om transparensen och lagligheten i dess verksamhet.

Ett annat varningstecken är den senaste skapandet av företaget, vilket framgår av domänregistreringen "abeyolife.pro" i maj 2024. Denna bristande tjänstgöringstid på finansmarknaden ökar risken förknippad med alla investeringar som görs med företaget. Dessutom antyder förekomsten av kundklagomål på Internet ett negativt rykte om Abey-o Life, väcker frågor om kvaliteten och tillförlitligheten av deras tjänster.

Med tanke på dessa varningstecken, rekommenderas det starkt att du gör grundlig forskning och iakttar extrem försiktighet innan du överväger någon typ av investering med Abey-o Life. Det är viktigt att noggrant utvärdera alla alternativ och vid behov söka professionell rådgivning för att fatta välgrundade och säkra ekonomiska beslut.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

För tillfället finns inga uppdateringar.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN Abey-o Life:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du börja återhämta pengar.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERING Abey-o Life:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är Abey-o Life?

Abey-o Life är en investeringsmäklare inom index, metaller, kryptovalutor, råvaror och aktier.

Är Abey-o Life en bluff – är det en bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är Abey-o Life pålitlig?

Abey-o Life är ett företag som jag anser är OTROLIGT. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från Abey-o Life?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Recensionsbetyg: 5/5 - (258 röster)

2 kommentarer om «ÄR Abey-o Life PÅlitligt? Åsikter»

 1. Ava svar

  Det här företaget är en bluff. De bryr sig inte om allt, de vill bara råna dig och de ger dig inte dina pengar tillbaka, gör det inte, lyssna på mig.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Ava, Abey-o Life är en BLUFFÄR, vi får många klagomål från investerare, de ger inte tillbaka pengarna, de ska aldrig investera i en mäklare utan REGLER.

   De skapar sina egna positiva kommentarer för att förvirra investerare och poserar som ett seriöst och lagligt företag men allt är påhittat och om du nämner vår recension så säger de att det är vi som är konkurrenterna och det är inte sant (vi gör bara recensioner av mäklare).

   När du begär ett uttag av kapital eller förmåner, om de kommer med ursäkter och tvingar dig att betala provision eller annan typ av lösensumma, kommer du att veta att de lurar dig, fall inte i den fällan, de provisionerna är inte verkliga, de försöker att ta mer pengar från dig.

   Om du vill få tillbaka pengarna kan du göra det från CHAT på vår hemsida eller genom att fylla i formuläret på denna länk: Få dina pengar tillbaka, vi är med dig

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *