✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Eduardo López

ÄR 1PrimeOptions PÅLITLIGT? Åsikter

I det här inlägget kommer jag att analysera 1PrimeOptions. Är binära optioner och CFD-mäklaren 1PrimeOptions (med webbplatsen 1primeoptions.com) verkligen pålitlig? Är det säkert att investera dina pengar hos detta företag? Jag kommer att undersöka detta företag i detalj.

Jag kommer att förklara för dig varför jag tycker att 1PrimeOptions är ett OSÄKERT företag OCH JAG ANSER DET SOM OTROLIGT. VAR FÖRSIKTIG MED DENNA TYR AV FÖRETAG!


ℹ️ MÄKLARDATA:

Här är två saker som jag skulle vilja lyfta fram, (1) det första som är viktigt att veta är om dess reglering och (2) det andra är företagets placering. Detta är två data av avgörande betydelse för att kunna mäta ett företags seriositet och tillförlitlighet.

Har företaget ingen reglering eller regleras det av ett oseriöst land? Är företaget beläget på en opålitlig plats eller nämner det inte var det finns? Det här är frågor som varje investerare bör ställa om företagets tillförlitlighet.

Information Om företaget
🏛 företagetGlobal Options Ltd
🌍 AdressIslas Marshall
📄 registreringInte nämnt
🛡️ RegelsmärtaInte nämnt
☎️ TelefonHar inte
📧 E-postadress [e-postskyddad] | [e-postskyddad]
🌐 Hemsida1primeoptions.com
💬 ChatJa
💳 BetalningsmetoderInte nämnt
FöretagstypBinära optioner och CFD-mäklare

📞LISTA ÖVER TELEFONNUMMER:

Företaget nämner inget kontakttelefonnummer. Bristen på kontaktmedel gör mig lite nervös. Det är inte normalt.


💰 INSÄTTNINGAR OCH KONTO:

Här är en liten analys av de typer av planer som 1PrimeOptions erbjuder; De är uppdelade i 2 planer. Här är en tabell med lite mer information om minimiinsättningar efter typ av plan.

TYP AV PLANERMINIMAL UNDERVISNING
Bronskonto$10
Demokonto$10.000

🌐 WEBBPLATS – WEBBPLATS:

Nedan ser du företagets hemsida och en liten analys om hemsidan:

1PrimeOptions webbplats
 • Webbplatsens ålder: domänen “1primeoptions.com” registrerades den 07 februari 2020. Det vill säga att det är en webbplats som inte är särskilt gammal. 🚩
 • Välj här ett av alternativen: Webbplatsen nämner vilket företag den tillhör, men jag har inte kunnat hitta "Global Options Ltd" i företagsboken. Jag tror att det kan vara ett falskt företag. 🚩
 • Som jag nämnde tidigare: företaget nämner inte att vara reglerat, vilket får mig att tro att det är ett oreglerat företag. 🚩

⭐ 1PrimeOptions GRANSKNING:

Efter att ha genomfört en analys av företaget har jag kommit till följande slutsatser:

1) Företaget ligger på en osäker plats som Marshallöarna.

2) Företaget nämner inte att vara reglerad eller något om dess reglering. Jag förstår att det är ett OREGLERAD bolag.

3) Jag tror att företaget har väldigt liten anciennitet eller historia. Som jag nämnde kunde jag kontrollera att domänen “1primeoptions.com” registrerades den 07 februari 2020. Den är väldigt ny.

4) Företaget har ett väldigt dåligt rykte på internet, jag har redan kunnat hitta kundklagomål.

5) Företaget har rapporterats av följande finanstillsynsmyndigheter: CNMV, finanstillsynsmyndighet i Spanien. Det är ett väldigt osäkert företag, var försiktig.

”För att vara ärlig mot dig skulle jag inte investera i den här typen av företag: Det är inte reglerat. Han nämner att han tillhör ett företag Global Options Ltd som tydligen är ett falskt företag. Jag kan ärligt talat inte rekommendera ett företag av den här typen.”


💬 VAD MAN TYCKER OM ETT FÖRETAG SOM 1PrimeOptions?:

1PrimeOptions, presenterar sig som en mäklare som föreslår försiktighet. En av huvudorsakerna till misstroende är bristen på information om de regelverk som styr deras verksamhet. Avsaknaden av insyn i denna aspekt är oroande, eftersom reglering är avgörande för att garantera laglighet och skydd för användare på det finansiella området.

Mäklarens läge på Marshallöarna lägger till ytterligare ett lager av osäkerhet. Denna osäkra plats kan tyda på bristande engagemang från mäklaren. En ytterligare faktor som understryker den potentiella risken med 1PrimeOptions är varningen som utfärdats av Spaniens finansiella tillsynsmyndighet, CNMV. Denna varning är en tydlig indikation på att finansiella myndigheter ser potentiella problem med företaget, vilket borde vara en röd flagga för potentiella investerare.

Flera kundklagomål är en annan kritisk röst som inte kan ignoreras. Negativa erfarenheter som delas av tidigare användare tyder på möjliga problem vid utförande av tjänster, uttag eller transparens i verksamheten. Ackumuleringen av negativa recensioner bör betraktas som en stark indikation på möjliga risker förknippade med 1PrimeOptions.


📣 SENASTE UPPDATERINGAR:

1) Uppdatering januari 2022: CNMV, Spaniens finansiella tillsynsmyndighet, har rapporterat 1PrimeOptions.


✔️ GÖRA PENGAR FRÅN 1PrimeOptions:

Om du har blivit lurad, då Jag förklarar, enligt min mening, en av de mest effektiva metoderna för att återvinna kapital. Om du gör det i tid och med ett seriöst företag är det mycket effektivt.

Vi arbetar med en kapitalåtervinningstjänst. här kan du återfå ditt kapital.

Med några få ord använder vi återkravs- eller kapitaluttagsmetoden, med denna metod är det vi gör att be banken eller Visa, eller Mastercard (beroende på hur vi skickar pengarna), att returnera vårt kapital, eftersom vi har blivit lurade. För att få tillbaka det måste vi bevisa att vi verkligen har blivit lurade.

Gör anspråk på dina pengar nu!

Om du har blivit lurad är det alternativet som jag rekommenderar, vi arbetar med ett helt seriöst och säkert kapitalåtervinningsföretag.


🚨 RAPPORTERA 1PrimeOptions:

Om du har blivit lurad av det här företaget och du vill rapportera det, tror jag att det bästa alternativet är att kontakta finanstillsynsmyndigheten i landet där du bor. Rapportera vad som hänt till regulatorn. Här är några exempel på finansiella tillsynsmyndigheter per land:

🇦🇷 Argentina: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNV, här kan du komma i kontakt

🇧🇷 Brasilien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CVM, här kan du komma i kontakt

🇨🇱 Chile: den finansiella tillsynsmyndigheten är CFM, här du kan komma i kontakt

🇨🇴 Colombia: den finansiella tillsynsmyndigheten är Financial Superintendence, här kan du komma i kontakt

🇪🇨 Ecuador: den finansiella tillsynsmyndigheten är SUPERINTENDENCE OF BANKER, här kan du komma i kontakt

🇪🇸 Spanien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNMV, här kan du komma i kontakt

🇺🇸 USA: den finansiella tillsynsmyndigheten är FINRA, här kan du komma i kontakt

🇮🇹 Italien: den finansiella tillsynsmyndigheten är CONSOB, här kan du komma i kontakt

🇲🇽 Mexiko: den finansiella tillsynsmyndigheten är CNBV, här kan du komma i kontakt

🇵🇪 Peru: den finansiella tillsynsmyndigheten är SBS, här kan du komma i kontakt

Om ditt land inte finns med på listan, lämna en kommentar så hjälper jag dig gärna!


❓ Frågor och svar – VANLIGA FRÅGOR:

Vad är 1PrimeOptions?

1PrimeOptions är en binär options- och CFD-mäklare.

Är 1PrimeOptions en bluff – är det bluff?

Enligt min åsikt är det så, jag tycker att det är en bluff. Med hänsyn till olika egenskaper hos detta företag måste jag kvalificera det som ett mycket dåligt och mycket osäkert.

Är 1PrimeOptions pålitligt?

1PrimeOptions är ett företag som jag anser inte är tillförlitligt. Det har egenskaper som gör det till ett mycket osäkert företag: var mycket försiktig.

Hur får man tillbaka pengar från 1PrimeOptions?

Om du har förlorat dina pengar eller blivit lurad rekommenderar jag att du provar kapitalåtervinningstjänst.

Vilken mäklare är pålitlig att investera?

Om du vill lära känna ett säkert och pålitligt företag, inbjuder jag dig att se ranking av bästa mäklare och du kan också kolla månadens 3 bästa mäklare.


Eduardo Lopez

Redaktör och copywriter

Jag heter Eduardo López Martínez, jag är född i Madrid, Spanien och jag är 48 år gammal. Jag är journalist och jag är en del av Brokersdeforexconfiables.com-teamet. Vill du veta lite mer om mig? Jag inbjuder dig att läsa min biografi.

Se publikationer av Eduardo López

Granska betyg

26 kommentarer om «ÄR 1PrimeOptions PÅLITLIGT? Åsikter»

 1. Maria Alejandra Frias svar

  TACK FÖR ATT DU HJÄLPER MIG ATT ÅTERHÄLLA KAPITALEN, JAG TRODDE JAG INTE KAN VÄLsigna ER OCH TACK…. Jag trodde aldrig att jag skulle få det men jag kommer att få det

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Maria Alejandra, BRA!!!, tack för att du skriver och kommenterar, vi vet att vissa människor tvivlar men vi känner också till många framgångsrika återhämtningar. Om du funderar på att investera igen, fråga oss så kan vi hjälpa dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk och fyll i formuläret: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Om du ska investera, kolla detta först länk

   Grattis.

 2. Mauro E. svar

  Var mycket försiktig med detta 1PrimeOptions bluffföretag.
  Efter en månad kunde jag få tillbaka mina pengar hos återvinningsföretaget. Tack efter så mycket ångest. lycka till allihopa!

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Mauro, BRA!!!, tack för att du skriver och kommenterar, vi vet att vissa människor tvivlar men vi vet också många framgångsrika återhämtningar. Om du funderar på att investera igen, fråga oss så kan vi hjälpa dig.

   För att bedöma ditt ärende och att återhämta pengarna prata med chatten av vår webbplats eller klicka på följande länk och fyll i formuläret: Få tillbaka dina pengar, vi hjälper dig

   Om du ska investera, kolla detta först länk

   Grattis.

 3. Guillermo svar

  Vänner, återvinningstjänsten fungerade för mig, tack så mycket, jag kunde få tillbaka 5000 dollar som dessa tjuvar stal från mig, tack så mycket, verkligen tack.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Guillermo, Grattis! Vi uppskattar din kommentar, som tur är tvekade du inte och bestämde dig för att få tillbaka dina pengar. Lägg alltid namnet på mäklaren i vår sökmotor och läs recensionen och kommentarerna noggrant, vi är alltid redo att hjälpa dig.

   Vill man återhämta pengarna du kan göra det från CHAT av vår webbplats eller från den här länken: Få tillbaka dina pengar

   Om du funderar på att göra nya investeringar, kolla först vår RANKNING AV BÄSTA MÄKLAR

   Grattis.

  • palitligvalutamaklare.com svar

   Hej Bert, den här mäklaren ringde 1PrimeOptions är en BLUFFÄR, har många investerare rapporterat 1PrimeOptions för bedrägliga aktiviteter, är det inte tillrådligt att investera pengar i en OREGULERAD mäklare. Det är en bluff och returnerar inte pengar till sina kunder.

   ALLA positiva kommentarer från denna mäklare är FALSKA, de skapas av sina egna arbetare för att förvirra investerare, översvämma sociala nätverk med positiva meddelanden om dem och allt är falskt! och när kunder frågar dem om våra recensioner säger de att vi kommer från tävlingen, också FALSKT!.

   Om de tvingar dig att betala någon form av skatt, legalisering eller något liknande, tänk inte ens på att göra det, vilket indikerar att de är ett bedrägeri eftersom dessa skatter finns inte, de ber om det så att de kan stjäla mer pengar från dig.

   Vi rekommenderar alla berörda återhämta pengarna från CHAT vad vi har på webben eller i följande länk: Få tillbaka dina pengar, vi är på din sida

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *